שתף

כשהסלרי והחסה פגשו את המנגו והתפוח / זהר ואביטל

11.07.10

במטבח עם זהר צמח וילסון ואביטל סבג
דייט כפול: כשהסלרי והחסה פגשו את המנגו והתפוח


בשעה שהמתכון הזה נכתב, אנו בהכנות לקראת סדנת ניקוי מיצים של שלושה ימים בהם המשתתפים יוזנו בעיקר על ידי מיצים ושייקים. מתוך ההתרגשות לקראת הסדנה נוצר המתכון הזה הכולל מנגו שעונתו החלה לא מכבר. השילוב של עלים ירוקים (במקרה הזה חסה וסלרי) עם פרי מאוד מתוק כמו מנגו, גם מעדן את רמות הסוכר וגם מעניק הזדמנות להכניס לגוף עוד עלים ירוקים.

ילדים מאוד אוהבים משקאות שכאלה, בייחוד אם הם שותפים בהכנה. תנו להם ללחוץ על הכפתור של הבלנדר; זה עשוי לרגש אותם אולי לא פחות מהריגוש שאחז בי כשנתנו לי בצבא לירות טיל בפעם הראשונה (והיחידה). לפחות להם ייצא משקה מכך. כל מה שיצא מהטיל הייתה מטרה הרוסה. לפחות היה זה רק תרגיל.

רוצים לחלוק איתנו מתכונים לילדים וגם סוגיות לגבי התנהלות תזונתית עם הילדים בקיץ? אתם מוזמנים לפורום התזונה שלנו.

המצרכים הדרושים:
3 עלי חסה ערבית
2 גבעולי סלרי
1 מנגו
2 תפוחי עץ
2-3 עלי נענע
1 תמר (אם יש צורך ביותר מתיקות)
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
מכניסים הכל לבלנדר (ללא גלעינים)

המתכון לקוח מסדנאות הבישול הבריא שעורכים שפית הבריאות אביטל סבג ויועץ הבריאות והתזונה האינטגרטיבית זהר צמח וילסון. פרטים אודות הסדנאות בלחיצה כאן.

שם הכותב: זהר צמח וילסון ואביטל סבג
אודות הכותב: זהר צמח וילסון - מורה ויועץ בגישת התזונה האינטגרטיבית. מייסד מרכז Alok Holistic Health בניו יורק. מנחה ומרצה בתחום הבריאות והתזונה בארץ ובעולם. לימד והדריך ב-Institute for Integrative Nutrition בארה"ב. יועץ בריאות הוליסטית מוסמך על ידי ה-American Association for Drugless Practitioners. חבר ב-Ps Chi, אגודת הכבוד הלאומית האמריקאית בפסיכולוגיה.

 

אביטל סבג - מומחית לרפואה ותזונה טבעית, נטורופתית מוסמכת Li.ac.N.D, המתמחה בתזונה ודיקור סיני. מרצה לתזונה, רפואה טבעית, ושיטות מגע בבתי הספר לרפואה משלימה.
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©