שתף

סורבה אסאי של תחילתה של שנה / אביטל סבג

10.09.17

המצרכים הדרושים לכמות של 2 ליטר:

בלנדר חזק עם מיתקן של 2 ליטר
2 מנגו בשלים
4 בננות
כף שמן קוקוס
2 חבילות אסאי
20 קרחונים
כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
חצי כוס קאשיו
2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:
מסירים את קליפת המנגו והבננה, מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

כשאני מכינה לעצמי שייק או סורבה אני תמיד חושבת כיצד להפוך את אותה ארוחה לארוחה מרפאה! פרי האסאי הינו פרי קטן , בצבע סגול הדומה לאוכמנייה. הוא גדל ביערות ברזיל על עצי דקל מאוד גבוהים.

לפרי ערכים תזונתיים רבים ובעל חשיבות רפואית גדולה מאוד. הוא עשיר באנטיאוקסידנטים, בויטמינים ובמינרלים מהטבע, עשיר בסיבים תזונתיים ועוזר בריפוי והחלמה מקשת נרחבת של מחלות ובעיות ע"י כך שהוא מסלק ומנקה רדיקלים חופשיים מהגוף אשר הורסים את רקמות הגוף שלנו.

אורח חיינו יותר מתמיד, הינו לחוץ, כולנו רצים סביב השעון, נהנים מהקידמה אך משלמים מחיר יקר בחיינו ובבריאותנו מאחר ואורח חיינו פוגע בתוחלת חיינו. סביבת חיינו עשירה ברדיקלים חופשיים ופרי האסאי עשיר בנוגדי חימצון מאוד חשובים , אשר יסייעו לגופינו להתחזק ולהיות חיוניים יותר.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד זהר צמח וילסון ואני נשמח לענות על שאלותיכם

שם הכותב: אביטל סבג
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©