שתף

שייק סתווי טרופי עשיר בנוגדי חימצון / אביטל סבג

15.10.17

המצרכים הדרושים לכמות של 2 ליטר:

כוס קוביות אננס טרי

בננה

חצי כוס אסאי

תפוח

חצי כוס דובדבנים קפואים

2 כוסות נענע

2 עלי קייל

2 תמרים

10 כדורי כלורלה

כף שמן קוקוס

 

אופן ההכנה:

מסירים את הקליפה של הבננה והאננס, מגלענים את התמרים, חותכים לקוביות ומכניסים את כל המצרכים אחרי שטיפה, לבלנדר חזק עד לקבלת מרקם חלק.

 

בדרך כלל אני מקבלת את התוצרת האורגנית בכל שבוע היישר הביתה, לעיתים אני קונה השלמות בכל מיני מקומות, כמו למשל להגביר את צריכת נוגדי החמצון אני מוסיפה את האסאי- פרי טרופי שמגיע קפוא , את הדובדבנים שאותם אני גם קוננה לא בעונה קפואים, הם מצויינים לניקוי מערכת השתן.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 


שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן
שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©