שתף

מרק דלעת סתוי עם עדשים / אביטל סבג

07.10.18

המצרכים הדרושים לכמות של 12 איש:

 

500 גרם עדשים כתומים

3 פרסה- לוף- כרישה

1 ק"ג דלעת

6 שיני שום

כף כורכום

כפית זרעי כוסברה

כפית פלפל

כףמלח גס אטלנטי

3 כפות שמן זית

אצבע ג'ינג'ר טרי

סיר מרק 

מים מעל גובה המצרכים כ 4 ליטר

 

בהגשה – להזליף על  כל צלחת מעט מיץ לימון, שמן זית וקורט שומשום 

 

אופן ההכנה:

 

משרים  את העדשים למשך רבע שעה במים, שוטפים היטב ומסננים. שוטפים היטב את הירקות. 

מסירים את קצוות הפרסות וקוצצים לעיגולים דקים.

קוצצים את יתר הירקות עם הקליפה ומקפיצים בשמן הזית למשך מספר דקות.

מערבבים יחד את התבלינים והשום ומוסיפים לירקות ומערבבים.

 

מוסיפים את המים ומבשלים למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר הרתיחה.

 טוחנים עם מוט טחינה עד לקבלת מרקם חלק.

 

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם


שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©