שתף

כרובית שובבה ילדים עפים על זה / אביטל סבג

08.04.18

הרי לכם מתכון מנצח שכל אורח מתפעם מטעמה הנפלא של הכרובית...

המצרכים הדרושים:

כרובית שלמה

כפית מלח גס אטלנטי ותבלינים שאוהבים(טימין,אורגנו,רוזמרין)

כף שמן זית

נייר אפיה

 

אופן ההכנה:

משרים את הכרובית בגיגית מים עם מלח למשך רבע שעה שכל הפרוטאינים של הטבע יעזבו את השטח. מורחים את הכרובית בשמן זית עם המלח, עוטפים בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 100 מעלות, למשך 20 דקות, הופכים את הכרובית לצד השני לעוד עשרים דקות ללא ניר האפיה.

 

מחפשים מתכון לאירוח!

הרי לכם מתכון מנצח שכל אורח מתפעם מטעמה הנפלא של הכרובית, תגישו בתוך נייר עיתון - הכי גורמה בעולם!

 

מנה זו מדוייקת לעונת האביב, מוגשת "אלדנטה" חצי אפויה כך שניתן מצד אחד להינות מכרובית חצי מבושלת, ליהנות מהאכילה בידיים, הפשטות מביאה את המתכון הזה לאירוח מפואר וטעים להפליא. אז אל תגידו שזה מסובך ואגב ילדים עפים על זה.

 

שלכם אביטל,

 

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות 


שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

 

 

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©