שתף

סלט טריו פאפיה / אביטל סבג

06.05.18

שבתי מהמדבר אחרי שבישלתי שלושה ימים אוכל טבעוני ל 70 מתרגלי גאגא...

המצרכים הדרושים לכמות של ארבעה סועדים:
2 גזרים
פאפיה ירוקה
כוס נבטי חמניה
חצי כוס כוסברה
מיץ מלימון ליים
כפית שמן צ'ילי
כפית שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה אורגני

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את הירקות ולהעביר במעבד מזון לחיתוך של גפרורים או בקולפן ג'וליאן.
להעיר לצלחת הגשה, לקצוץ את הערמונים והכוסברה ולערבב עם הירקות.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט.

המנה החמה שכיכבה הייתה סלט הפאפיה הטבעוני ..התשובה שלי לסלט התאילנדי המרענן , כל כמות שנכין תיגמר אגב , אפשרי לשמר אותו לעוד יום במקרר ,בדרך כלל זה לא קורה

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות   

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©