שתף

מרק דלעת עם ג'ינג'ר חורפי / אביטל סבג

05.11.17

מרק דלעת חגיגי מהמטבח של אביטל סבג

 

המצרכים הדרושים לכמות של 10 סועדים:


קילו דלעת
500 גרם עדשים כתומים
5 פרסה- לוף- כרישה
חבילת כוסברה
ראש גי'נגר מגורד
6 שיני שום
שתי כפיות קארי
חצי כפית פלפל צ'ילי
כפית פלפל
שלוש כפיות מלח גס אפור
כף שמן זית
סיר מרק
מים מעל גובה המצרכים כ 4 ליטר
4 גבעולי בצל ירוק
חצי כוס האמפ עם שומשום או רק שומשום
בהגשה:
מיץ מלימון
רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:
משרים את העדשים למשך רבע שעה במים, שוטפים היטב ומסננים . וטפים היטב את הירקות , חותכים עם הקליפה את הדלעת לקוביות גסות,  מסירים את קצוות הפרסות וקוצצים לעיגולים דקים.
מקפיצים את הפרסה והסלרי בשמן הזית למשך מספר דקות . מערבבים יחד את התבלינים והשום ומוסיפים לירקות ומערבבים . מוסיפים את המים ומבשלים למשך שעתיים על להבה נמוכה לאחר הרתיחה.
קוצצים את הבצל הירוק לעיגולים קטנים ומפזרים חופן מעל כל צלחת יחד עם טיפת מיץ לימון,טיפת שמן זית, וחופן האמפ-שומשום בהגשה.


דלעת
אומרים שברכה זו היא על מנת שעלינו לקרוע את פסק הדין של בית המשפט הקוסמי בו נמצאנו אשמים, אם ליבנו מלא תשובה מילים אלו יכולות לעזור לנו לשנות את גזר הדין.


בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם

שם הכותב: אביטל סבג
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©