שתף

מרק ברוקולי עם קרם קוקוס / אביטל סבג

13.01.19

הידעתם שטעמו של גבעול הברוקולי מפתיע ! הסירו את הקליפה העוטפת אותו ותטעמו את הגבעול..

 

המצרכים הדרושים לכמות של 3 ליטר:
6 ראשי ברוקולי
כוס עדשים כתומים
קישוא
3 ענפי סלרי
בצל
3 שיני שום
כוס כוסברה
כוס פטרוזליה
כף ג'ינג'ר מגורר
כף כמון
כף מלח גס אטלנטי
פחית קרם קוקוס של ג'מוקה
2 כפות שמן זית
4 ליטר מים
חופן אהבה


אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומאדים בשמן זית עד שמזהיב, מוסיפים את שיני השום הקצוצות, שוטפים וקוצצים את כל הירקות ומוסיפים לסיר המרק יחד עם כל התבלינים, מערבבים.
שוטפים היטב את העדשים ומוסיפים לסיר יחד עם המים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך שעה, מוסיפים את קרם הקוקוס מערבבים ומגישים.

הידעתם שטעמו של גבעול הברוקולי מפתיע ! הסירו את הקליפה העוטפת אותו ותטעמו את הגבעול, טעמו כלכך מרענן ומפתיע, מתקתק ומלא במיץ.
אין צורך לבשלו  

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם
  
שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©