שתף

תבשיל קדירה טופו קוראני / אביטל סבג

10.02.19

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
200 גרם טופו
4 פלפלים אדומים רומרו או אחר
2 פרסות
2 שיני שום
כף שמן שומשום טהור ולא קלוי
2 כפות רוטב סויה אורגני של לימה
כף ג'ינג'ר מגורר
פלפל צ'ילי- לא חובה
2 כוסות מים
כף שומשום מלא

אופן ההכנה:
שוטפים את הירקות וקוצצים לקוביות , מאדים את הפרסה עם שמן זית ומוסיפים את הפלפלים ,קוביות הטופו והתבלינים. מאדים לכמה דקות ,מוסיפים מים ומבשלים בכלי חרס או ברזל למשך חצי שעה, בהגשה מוסיפים שומשום מלא. האביב היה בפתח וקיבל דחיפה הצידה ..אז לכבוד יום חורפי זה ,תבשילי קדירה יהיו נפלאים.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן


שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©