שתף

פוקצה כוסמין / אביטל סבג

27.08.17

כיצד להכין פוקצה כוסמין  בקלות

המצרכים הדרושים ל 25 פוקצות אישיות
קילו קמח כוסמין מלא אורגני
חצי קילו קמח מלא 70% אורגני
כוס שמן זית פיקואל
כף מלח גס אטלנטי
2 כפות שמרים או כוס מחמצת
כפית סירופ מייפל טהור
5-6 כוסות מים


רוטב עגבניות :
6 עגבניות בשלות
בצל
3 שיני שום
6 עלי בזיליקום
כף מלח גס אטלנטי
רסק עגבניות אורגני
3 כוסות מים


קוצצים את הבצל והשום מאדים עם 2 כפות שמן זית  כשמזהיב מוסיפים קוביות עגבניות, רסק, בזיליקום, מים , מלח ומבשלים כרבע שעה.
מעבירים למעבד מזון לקבלת מרקם חלק


למילוי:
זיתים
תירס
רוקט
קוביות טופו


אופן ההכנה:
מניחים את כל מצרכי הבצק בקערה , מערבבים לקבלת בצק יציב, מעבירים לשיש ומתחילים ללוש כעשר דקות לקבלת בצק גמיש ולא דביק, ניתן להוסיף קמח בלישה.
במידה והוספנו שמרים , ניתן לבצק לטפוח בקערה מכוסה במגבת לשעתיים, במידה וזה מחמצת נניח ל חמש שעות.

ניצור עיגולים בגודל כדור טניס. נרדד כל כדור לדף דקיק נמרח רוטב עגבניות רק לא בשוליים, נקשט במילוי שנבחר, נכניס לתנור שחומם מראש 250 מעלות , נאפה 10 דקות

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן, גם במהדורה באנגלית, ניתן להשיג בהזמנה אישית.
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©