שתף

מרק פלפלים / אביטל סבג

04.11.18

המצרכים הדרושים לכמות של 6 סועדים

קילו פלפל אדום
4 בצלים
כרובית
4 שיני שום
חתיכת ג'ינג'ר - אצבע
פלפל צ'ילי טרי
3 ליטר מים
כף פפריקה
כף מלח גס אטלנטי
צרור כוסברה
5 עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומאדים עם שמן זית עד שמזהיב, קוצצים את הפלפלים ומוסיפים יחד עם השום והג'ינג'ר המגוררים. מוסיפים את יתר התבלינים והמים מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה, לפני שמגישים מעבירים לטחינה עם מוט או בלנדר. להוסיף טיפת לימון וטיפת שמן זית בהגשה.
 
שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן, גם במהדורה באנגלית, ניתן להשיג בהזמנה אישית.
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©