שתף

אורז עגול עם טוויסט ארטישוק צרוב בסויה / אביטל סבג

05.03.17

 

המצרכים הדרושים:
2 כוסות אורז עגול
2 יחידות הל
3 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח גס אפור
4 כוסות מים
8 יחידות ארטישוק מקולף
לימון
2 כפות שמן זית
2 שיני שום
כפית קארי
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי
כף רוטב סויה
צרור גרגיר

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את האורז ומשרים ומייבשים למשך רבע שעה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות, ו 2 יחידות הל לאחר שחרצנו חור ,לסיר עם השמן עד שמזהיבים ,מוסיפים את האורז והמלח ומערבבים, מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים עם מכסה על אש קטנה למשך 20 דקות או עד שהמים מתאדים.

חותכים את הארטישוק ל4 , מקפיצים בשמן זית יחד עם שיני שום, קארי, פלפל שחור ומלח למשך כמה דקות. בהגשה מניחים כוס אורז ועיה 2 ארטישוקים, מפזרים רוטב סויה , מיץ לימון ,ומעל גרגיר ומגישים

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©