שתף

סלט אביבי גרגיר ונבטי חמנייה וזרעונים שונים / אביטל סבג

12.03.17

סלט אביבי גרגיר ונבטי חמנייה וזרעונים שונים
הפשתן המפוזר מעל הסלט , עוזר מאוד למי שיש לו בעיות מתח, סטרס ,לאיזון מערכת העיכול, להמרצת חילוף החומרים והיציאות.

המצרכים הדרושים:
חבילת גרגיר משונן
חבילת אורוגולה
חבילת נבטי חמנייה
חסה אדומה
בצל סגול
כף פשתן טחון,
רבע כוס אגוזי פקאן, רבע כוס ושקדים
2 כפות שמן זית
לימון
כפית מלח גס אפור


אופן ההכנה:
ראשית נעשה אמבטיה לכל הירוקים
משרים בכלי גדול במים עם כפית מלח למשך חצי שעה, מסננים היטב ולייבש בכלי לייבוש חסות.
מניחים בקערת ההגשה את הירוקים כאשר הטיפול העיקרי הוא בגבעולים של הגרגיר
והאור וגולה.
פורסים את הבצל הסגול לפרוסות דקות עגולות.
מערבבים בקערה את הירוקים והבצל, להוסיף את האגוזים והפשתן,
רצוי לטחון הפשתן ממש סמוך להגשה, כי אחרת מתחמצן
ולבסוף לפני ההגשה
להוסיף את השמן זית , המלח, הלימון ולהגיש.

תזכורת ניקוי מיצים במואה יוצא לדרך 6-8 לאפריל, עונת האביב הרשמה כעת 

שם הכותב: אביטל סבג-מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©