שתף

גלידת בננות פיסטוק / אביטל סבג

02.04.17

גלידת פיסטוק בקלות

המצרכים הדרושים לכמות של 4 איש:
6 בננות רכות
כוס קאשיו מושרה
חצי כוס פיסטוקים מושרים
כף סירופ מייפל
כוס פירות יער

אופן ההכנה:
מעבירים בבלנדר את הקאשיו והפיסטוקים למרקם אחיד, מוסיפים את פרות היער והבננות וטוחנים לשתי שניות לא יותר.
בתאבון - שיהיה לכם שבוע נפלא ובתאבון

תזכורת ניקוי מיצים במואה יוצא לדרך 8-10 ליוני הרשמה כעת.

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן, גם במהדורה באנגלית, ניתן להשיג בהזמנה אישית.
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©