שתף

צ'יפס מעלי קייל / אביטל סבג

01.05.17

המצרכים הדרושים לכמות של 200 גרם:

5 חבילות קייל מזנים שונים
רבע כוס שמן זית
כף מלח גס אטלנטי
כפית טיימין
כפית צ'ילי גרוס דק

אופן ההכנה:
משרים את עלי הקייל למשך רבע שעה, מייבשים במסננת.
מנתקים את העלים מהענף האמצעי.
מכניסים לקערה ויוצקים את השמן, מלח, צ'ילי
מעבירים לתבנית אפיה, ואופים בחום של 200 מעלות למשך רבע שעה.

זהירות ממכר....
הקייל שייך למשפחת הכרובים, עלה ארצה מאמריקה לפני כעשור, בעבר קישט את ארוגות עירוניות שונות, עד שהמודעות אודות סגולות המרפא שמכיל, עלתה לתודעה של קהילת הטבעונים מאסכולת ה "אוכל נא".
מי שחקרה אודות הקייל הייתה אישה אמיצה בשם אן ויגמור , שחקרה אודות איכותם של העלים הירוקים בשיקום מהיר של תאי הגוף.
זאת חקרה וכתבה בספריה ,על המסע שלה בדרך להחלמה מסרטן, בזכות שימוש רב בעלים ירוקים ומשפחת נוגדי החמצון.
אן וגימור הקימה חווה בקליפורניה העונה לשם היפוקרטס , בחווה זו מקבלים מסגרת סגפנית ותומכת בגוף נפש.
המסייעת לקחת את הגוף למסע שיקום תאים מהיר ויעיל.

אין קיצורי דרך כאשר אנחנו צריכים לשקם את תאי הגוף.
אן ויגמור הייתה מורתה הרוחנית של ד"ר פנינה בר סלע , שהמשיכה את דרכה והוציאה שני ספרים מוצלחים ביותר בעברית המשמשים אותי בכל יום ויום .
היה לי הכבוד להתארח אצל פנינה בר סלע ולשבת על כוס תה וכדורי תמרים ולשוחח עמה על העשייה הברוכה שלה.
ניתן לזרוע על סלטים או ליהנות מחטיף מושלם המכיל נוגדי חמצון, סיבים תזונתיים, שפע של כלורופיל שמנקה את תאי הגוף ומחזק את רמות הברזל והסידן.

תזכורת ניקוי מיצים במואה יוצא לדרך 8-10 ליוני , עונת הקיץ ההרשמה כעת.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד  אביטל סבג   וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©