שתף

אטריות סובה- כוסמת ללא גלוטן כסלט קר אביבי / אביטל סבג

07.05.17

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
חבילת אטריות סובה (כוסמת) 250 גרם- שימו לב שיהיה מצוין ללא גלוטן על האריזה
2 ראשי ברוקולי
כוס אורוגולה
כוס שעועית ירוקה
3 ענפי בצל ירוק
חצי קילו תרד
פלפל צ'ילי
2 כפות שמן שומשום
אצבע ג'ינג'ר
כף רוטב סויה אורגני
כף שומשום שחור
לימון כאפשרות

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן,בין 5-7 דקות, יש להיזהר מבישול יתר על-מנת לשמור על מרקם וצורת האטרייה, לאחר הבישול נשטוף ונסנן במים קרים ונערבב יחד עם כף שמן שומשום ונצנן את האטריות .

משרים בגיגית עם מים פושרים את הברוקולי , והאורוגולה והתרד למשך רבע שעה יחד עם כף מלח גס , לאחר מכן נפרק לפרחים קטנים .
קוטמים את קצוות השעועית וחוצים לשלוש באלכסון.
קוצצים את הבצל הירוק והפלפל צ'ילי לעיגולים קטנים,
מעבירים את כל המוצרים לכלי הגשה ,מוסיפים שמן שומשום, ג'ינג'ר מגורר ורוטב סויה ומפזרים מעל שומשום שחור ומפר טיפות של ממיץ לימון בהגשה.

תזכורת ניקוי מיצים במואה יוצא לדרך 8-10 ליוני , עונת הקיץ ההרשמה כעת.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד  אביטל סבג   וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©