שתף

שייק קייצי עם אבטיח מצנן / אביטל סבג

11.06.17

המצרכים הדרושים לכמות של 2 ליטר:
3 כוסות אבטיח בקוביות
5 שזיפים ללא הגלעין
צרור נענע
כפית ספירולינה
6 קרחונים
2 כוסות מים

אופן ההכנה:
חשוב להצטייד בבלנדר טוב, לטחון עד קבלת מרקם קטיפתי ולהתענג לאט לאט

שהיינו במדבר שלושה ימי ניקוי ,היה חם מאוד מאוד..אמנם יבש ,אבל חום של 43 מעלות,

זה שורף את הנשמה , ביום שישי בשעות הקשות של צהרי היום, שלפתי את הבלנדר הנפלא שלי שהולך איתי ופוסע לכל מקום אפשרי להדגמות ,להכנות לפזר את החזון שלי לחיים בריאים יותר ורעיון "ארוחה מלאה בכוס אחת"....זה גאוני השייקים הללו!! טעימים מרווים וממלאים ובעיקר נותנים תחושת קלילות שרצויה ביותר בימים בהם הגוף מבקש להצטנן.
שמתי בתוכו את אבטיח קר מאוד, נענע, ספירולינה כמה קוביות קרח, טיפות אהבת קיץ,
הפעלתי אותו לפחות מדקה ....מזגנו אותו ל 60 איש שלא הפסיקו לחייך והיו בהודיה גדולה ....
לרוויה 

תזכורת ניקוי מיצים במואה יוצא לדרך הפעם ארבעה ימים 6 עד 9 לספטמבר, עונת הקיץ ההרשמה כעת.

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן, גם במהדורה באנגלית, ניתן להשיג בהזמנה אישית.
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©