שתף

שיפודי טופו וירקות על מצע פלפלים קלויים / אביטל סבג

19.07.17

המצרכים הדרושים לכמות של 10 שיפודים:

100 גרם טופו
10 פלפלים
2 לימונים
רבע כוס שמן זית ברנע
כפית מלח גס אטלנטי
כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 שיני שום
כף ג'ינג'ר מגורר
המצרכים למשרה:
כף שמן שומשום
כפית שמן זית
כפית קארי
כף ג'ינג'ר מגורר
2 כפות רוטב סויה
10 מקלות עץ קטנים לשיפוד

אופן ההכנה:
חותכים את הטופו לקוביות של ס"מ
מערבבים את מצרכי המשרה, מניחים את הטופו למשך שעה , ומשפדים
מעבירים וצולים בטוסטר אובן, או בגריל למשך עשר דקות , מדיי פעם לסובב.
מכניסים את הפלפלים לתנור לצלייה בחום של 250 מעלות למשך חצי שעה , מעבירים לשקית ולאחר שעה , מסירים את קליפת הפלפלים, סוחטים מהנוזלים ,
מעבירים במעבד מזון יחד עם ג'ינג'ר, 3 כפות לימון, כפית מלח , שני שיני שום, כף שמן זית, טוחנים גס.
בצלחת הגשה מורחים כף ומניחים מעל את השיפוד ומגישים.

מתכון זה ועוד כמותו בסגנון אסייתי נלמד בסדנת בישול טבעוני אסייתי ב 24.7 יום שני מהשעה 18.30 - 21.30
מוזמנים להירשם.  יהיה טעים, מלמד ומפנק.. 

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם  

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן,
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©