שתף

אטריות אורז שחור וירקות קיץ ללא גלוטן / אביטל סבג

30.07.17

המצרכים הדרושים לכמות של שמונה איש:

2 חבילות של 250 גרם אורז שחור
10 פטריות שיטאקי טריות
חבילה של שעועית לוביה טרייה
2 פלפלים אדומים
חבילת טופו
חבילת עלי מנגולד או תרד
חבילה אפונת גינה
חבילה בצל ירוק
אצבע ג'ינג'ר
כפית פלפל שחור
כף קארי
כף סויה ללא גלוטן אורגני
כפית מלח גס
כף שמן שומשום

אופן ההכנה:
מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן קוצצים את הבצל לרצועות ומקפיצים בשמן זית עד שמזהיב..

שוטפים היטב את הירקות , חותכים את הפלפלים והפטריות ועלי המנגולד לרצועות דקות, את השעועית לשלושה חלקים,את הבצל הירוק לרצועות ארוכות של 3 ס"מ.
מקפיצים בוו'ק או בסיר רחב יחד עם שמן שומשום לפי סדר זה את הירקות בכל 3 דקות מוספים ירק נוסף:פלפלים, פטריות,שעועית לוביה , אפונת שלג, בצלי ירוק, עלי מנגולד, תבלינים למעט קארי .
במחבט אחר מקפיצים את הטופו עם קארי ומלח גס , עד שמזהיב מכל הצדדים.
מוסיפים את הטופו והאטריות ומערבבים היטב לפני הגשה

פתרונות למי שחפץ להתנקות מגלוטן גם ללא כותרת מחלת הצ'ליאק. חשוב לעשות ניקוי גלוטן אחת לשנה , תחשות הקלילות וירידה במשקל מובטחת. במיוחד הנפיחות בבטן.

מתכון זה ועוד כמותו בסגנון אסייתי נלמד בסדנת בישול טבעוני אסייתי בבית שלי בתל אביב

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם  

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן,
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©