שתף

צ'יזיקי על בסיס קאשיו / אביטל סבג

13.08.17

המצרכים הדרושים להכנת גלגל גבינה 200 גרם  לגבינת הבסיס:

שלב א'
2 כוסות קאשיו מושרים שעתיים
1 כוס מים
1 כפית אבקה פרוביוטית
שלב ב'
3/4 כפית מלח
2 כפיות שמרים תזונתיים- לא חובה
1-2 כפיות לימון
לתיבול הגבינות:
שן שום כתושה
חצי כפית פלפל שחור או לבן
רבע כוס שמיר קצוץ
2 ענפים של בצל ירוק קצוצים דק
2 מלפפון
1 מלח גס אטלנטי
רבע כוס מיץ לימון
אופן ההכנה:


שלב א:
מערבלים את מצרכים שלב א' בבלנדר במהירות גבוהה עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. מניחים מעל מסננת עטופה בבד חיתול ולתוכה יוצקים את הגבינה שהכנו בבלנד, עוטפים את הגבינה בשולי החיתול ומניחים משקולת מעל ,למשל צנצנת עם מים ומניחים מעל מגש עמוק.
משאירים בטמפרטורת החדר ליממה עד שנוזלי הגבינה ניגרים.

שלב ב:
מערבלים הגבינה בבלנדר עם הלימון , המלח והשמרים תזונתיים, מחלקים את הגבינה לקערות לשם תיבול כל גבינה. מעבירים את מצרכי התיבול לגבינה מערבבים ומעבירים לרינגים מאלומיניום בקוטר של 8 ס"מ ואז מניחים במקרר מעל צלחת ונותנים להתגבש לפחות ל 12 שעות. גוררים את המלפפונים לחוטים ובהגשה מערבבים ומגישים יחד בצורת צ'יזיקי.

מתארגנים לניקוי מיצים שיתפח לכם את השנה החדשה והפעם אנחנו מתחדשים ביום תוכן נוסף, המאפשר לכם לחבר לעצמכם ולהעניק לגוף ולנשמה אתחול מכובד של 4 ימי ניקוי,
6-9 לספטמבר במואה שבערבה, פרטים מלאים באתר.
ניתן להצטרף לשלושה ימים למי שמעדיף...כל האפשרויות פתוחות.. מה שנשאר זה לנעוץ התאריך ביומן ולהתרגש לקראת הניקוי.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם  

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן,
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©