שתף

במיה מוקפצת / אביטל סבג

20.08.17

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
חצי קילו במיה
בצל
2 שיני שום
כוס עגבניות שרי
כוס שמיר קצוץ
10 פטריות שמפניון
1 קישוא זוקיני
2 כפות שמן זית
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי
כפית קארי
מיץ מלימון ליים

אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הבמייה , חותכים את הקצה של החיבור עם העלה,מניחים בתבנית שטוחה מתחת למגבת חשוב להוציא ליבוש בשמש ישירה למשך שלוש שעות.

קוצצים את הבצל ומאדים בוו'ק עם שמן הזית עד שמזהיב, מכניסים את הבמייה ומקפיצים למשך מספר דקות.
חותכים את הזוקיני לגפרורים ואת הפטריות לרצועות דקות, מוסיפים להקפצה מערבבים ומוסיפים את התבלינים.
ממשיכים להקפיץ ומוסיפים את עגבניות השרי חתוכות לשניים,לעוד מספר דקות של הקפצה.
סוגרים עם מכסה לעוד 2 דקות . בהגשה יוצקים את מיץ הלימון.

מוזמנים ליקב אמפורה ב 15.9
בראנ"צ עם אביטל סבג , 6 מנות, 6 יינות, 6 שמני זית  - הכל יחד כולל סיור ביקב וטעימת שמני זית ,
לנהנתנים שביננו ...3 שעות של חוויה קולינארית במקום הכי פסטורלי בחוות מקורה

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם  

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן"-הוצאת גפן,
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות, אירועים, ניקוי מיצים, שיעורי בישול פרטיים, קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©