שתף

מרק בטאטה ופלפל סתוי / אביטל סבג

07.10.17

המצרכים הדרושים לכמות של 8 סועדים:

4 בטאטות גדולות
4 פלפלים אדומים
2 בצלים
פלפל צ'ילי טרי
אצבע ג'ינג'ר
5 שיני שום
כף קארי
כף מלח גס
כפית פלפל שחור
מיכל חלב קוקוס
2 כפות שמן זית
3 ליטר מים

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל לקוביות ומאדים עם שמן זית בסיר המרק עד שמזהיב,מגרדים את הגי'נג'ר והשום מערבבים עם יתר התבלינים ומוסיפים לבצל למספר שניות,
מנקים את קליפת הבטאטות וחותכים לקוביות ומוסיפים לסיר המרק, מנקים את הפלפל וחותכים לרצועות ומוסיפים לסיר המרק מוסיפים את המים ומבשלים כשעה, לפני ההגשה טוחנים את המרק מוסיפים את חלב הקוקוס.

עונת המרקים הגיע...
כל כך הרבה אפשרויות למרקים מחממים ומזינים,
בכל שבוע בתקופה הקרובה תתכבדו במתכון מרק, אגב אשמח לקבל מתכונים שלכם עם צילום טוב ולאחר בדיקה וטעימה....
אשמח לשתף אותם בניוז.

בנתיים בואו נכין את הגוף לימי החורף.

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד  אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 
  
שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©