שתף

קראפציו סתווי של סלק וגרגירי רימון / אביטל סבג

26.11.17

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
2 סלק
רימון
חצי כוס מיץ ליים או לימון
2 כפות מיץ תפוזים
כפית פלפל גס
כפית מלח גס אטלנטי
כף ג'ינג'ר מגורר
חצי פלפל צ'ילי טרי
בצל ירוק 2 ענפים
רבע כוס עלעלי בזיליקום

אופן ההכנה:
שוטפים את הסלק ומבשלים כשעה .מצננים ומסירים את קליפת הסלק, פורסים לפרוסות דקיקות ומסדרים בצלחת בשכבה אחת מערבבים את חומרי המשרה , סוחטים את התפוז,לימון ומוסיפים את יתר החומרים במעבד מזון או בלנדר ויוצקים מעל הסלק. מפזרים את גרגירי הרימון , בצל ירוק קצוץ, עלעלי בזיליקום.


בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 


שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©