שתף

טופו מוקפץ עם שעועית ירוקה / אביטל סבג

14.01.18

מתכון זה יכול להיות בסיס להרבה פרודוקטים אחרים שיכולים להחליף או להתווסף לתבשיל הקליל הזה. 
 

המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים
300 גרם טופו
½ ק' שעועית ירוקה טרייה
אצבע ג'ינג'ר טרי
¼ כוס שומשום שחור או שומשום מלא
2 כפות שמן זית
1 בצל
כפית קארי
2 שיני שום
2 כפות רוטב סויה אורגני
½ חב' נבטי חמניה

אופן ההכנה
חותכים את הטופו לקוביות ומוסיפים להם את רוטב הסויה למשך שעה. קוצצים את הבצל ומאדים עם השמן עד שיזהיב, מוסיפים את קוביות הטופו ומקפיצים למשך 5 דקות יחד עם הקארי והשום המגורר.
מוסיפים את השעועית והתבלינים ונבטי החמנייה , מערבבים למשך 10 דקות נוספות, מכסים עם מכסה את המחבת לעוד חמש דקות עד שהשעועית מתרככת אך לא ממש רכה. לפזר שומשום ולהגיש., ניתן להוסיף כמה טיפות של לימון.

ניתן להוסיף את המנה על מצע אורז בסמטי או פירה משעועית .

באירוע בראנ"צ ביקב אמפורה שיתקיים ב 23.2 יום שישי 11.00-14.00, אארח עם 6 מנות , 6 יינות, 6 שמני זית , ובהחלט תהיה וריאציה דומה למתכון קליל זה.  אתם מוזמנים להיות חלק בהרשמה מראש

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם   

שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני ...
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©