שתף

כרובית אלמוג נסיכה / אביטל סבג

25.02.18

המצרכים הדרושים:
כרובית אלמוג שלמה
כפית מלח גס אטלנטי ותבלינים שאוהבים(טימין,אורגנו,רוזמרין)
כף שמן זית
4 שיני שום
רבע לימון חתוך

אופן ההכנה:
משרים את הכרובית בגיגית מים עם מלח למשך רבע שעה שכל הפרוטאינים של הטבע יעזבו את השטח...

מאדים בסיר רחב את הכרובית עד שנעיצת סכין חודרת .

במחבת ,מעבירים את שמן הזית, מלח ושיני שום קצוצות עד שמזהיבות, מושכים את הכרובית בעדינות רבה ברוטב.
ואופים בתנור שחומם מראש ב 250 מעלות, למשך 10 דקות ומגישים לצד רבע לימון חתוך

ולקראת פסח אני מזמינה אותךלניקוי (צום) מיצים, אביב 8-10 למרץ, במואה , זהר צמח וילסון ואנוכי , יחד עם צוות מנחים והלפרים שרק מחכים לחבק ולתמוך,
למי זה מתאים? למי לא!!!

בפורום התזונה הבריאה של נומיינד אביטל סבג וזהר צמח וילסון נשמח להשיב לשאלות שלכם 


שם הכותב: אביטל סבג- מחברת הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן-הוצאת גפן ירושלים
אודות הכותב: שפית, ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי, מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
אימייל: [email protected]
כתובת אתר: לחץ כאן

 

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©