מתכוני בריאות

סושי 2 GO / אביטל סבג
סושי 2 GO הוא רעיון נפלא לעוד אפשרות יצירתית לגיוון הארוחות לבית הספר או לעבודה
קינואה כסלט קייצי / אביטל סבג
קינואה הייתה מאוד אופנתית לפני עשור, עשתה עליה לישראל וכל העוסקים בתזונה מיהרו לתת...
שייק קייצי עם אבטיח מצנן / אביטל סבג
זה שורף את הנשמה , ביום שישי בשעות הקשות של צהרי היום
פאי תפוחים / אביטל סבג
באחד מטיוליי הקולינריים, כאשר הוזמנתי לכתוב על הרגלי האכילה במנזרי-זן, הגעתי להונגריה
אנטי פסטי קייצי / אביטל סבג
אני פסטי קייצי מהמטבח של אביטל
מתכון אביבי - פלפלים ממולאים בקינואה / אביטל סבג
בין אביב לקיץ זוהי עונה נפלאה בה נוכל למצוא שפע של פלפלים בכל הצבעים.
אטריות סובה- כוסמת ללא גלוטן כסלט קר אביבי / אביטל סבג
מתכון אטריות סובה ללא גולטן
צ'יפס מעלי קייל / אביטל סבג
הקייל שייך למשפחת הכרובים, עלה ארצה מאמריקה לפני כעשור, בעבר קישט את ארוגות עירוניות שונות
קדירת ירקות מאודים אביבים / אביטל סבג
השבוע החלטתי לעבור תהליך ניקוי , רק ירקות ופירות בכל האפשרויות הניתנות לדמיון...
חרוסת בנוסח אביטל / אביטל סבג
בפסח בין היתר אוכלים חרוסת - אבל החרוסת של אביטל טעימה ובריאה הרבה יותר
גלידת בננות פיסטוק / אביטל סבג
מעבירים בבלנדר את הקאשיו והפיסטוקים למרקם אחיד, מוסיפים את פרות היער והבננות וטוחנים
סלט נבטי אזוקי וגפרורי דלעת / אביטל סבג
פולי האזוקי מקורם ביפן, אליהם התוודאתי בתחילת המסע הקולינרי שלי בימים בהם למדתי בישול
תבשיל אינדונזי קארי טופו / אביטל סבג
אחד האתגרים האהובים עלי במטבח ,זה לטבען מנות שמכינים אותם עם מזון מן החי,
 1  2  3  4  5  6  7  הבא
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

חיפוש במאמרים

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©