כרטיס אישי

קארונה ירון

מטפלת בדיקור, שיאצו והידרוקולוניק, מנחת שיעורי יוגה ותנועה ומעבירה סדנאות תזונה בריאה, ניקוי גוף ומזונות על. את המזונות אני מביאה מיערות הגשם, הם טבעיים, אורגניים,כשרים ובסחר הוגן. הם מלאי נוטריינטים, מצעירים ומרפאים.
אני מלמדת להכין מהם שוקולד בריא, קינוחים, ממרחים ומשקאות שכל אחד במשפחה יאהב בהכנה פשוטה ומהירה.
WWW.KARUNA.CO.IL
[email protected]
052-5613246
פייסבוק: השוקולד של קארונה

שתף

קארונה ירון

שוקולד RAW בריא וטעים

10.05.12
שוקולדRAW בריא וטעים
כולנו אוהבים שוקולד, בעיקר הנשים והילדים, ומלאים נקיפות מצפון על כך. אפשר לשחרר את המצפון ולהתחיל לחגוג על שוקולד, ועוד להכין אותו בקלות בעצמנו.
הקקאו כשמו המקורי תאוברומה קוקאה= מזון האלים הוא אכן מזון מבורך:
יש בו חומרים מעוררים טבעיים, הוא בונה מעגלי אושר וסיפוק במוח,מלא מגנזיום וברזל, מאזן את הורמוני המין, מפמפם את הלב, מאזן סוכר וכולסטרול, מאיץ מטבוליזם, משביע ועוזר בהרזייה.
העניין הוא שכדי לזכות בכל המעלות הללו יש לצרוך את הקקאו חי לפני שעבר קלייה או חימום מעל 48 מעלות, מה שנקרא RAW
לשם כך צריך להצטייד בפולים או בשברים(ניבס)של קקאו חי מיובש בשמש או במייבש מזון, חמאת קקאו ואבקת קקאו טבעיות וממתיק בריא ושלם כמו מייפל, אגבה, סילאן ודבש לא מחומם.
להכנת השוקולד אפשר להוסיף שמנים טובים כמו: קוקוס, המפ, טחינה, חמאת שקדים או קשיו
אפשר להוסיף תבלינים כמו: מלח, צ'ילי, הל, מנטה, ווניל, קליפת תפוז או לימון
ואפשר להוסיף אגוזים שונים.
בדרך כלל את הכנת השוקולד הראשונה כדאי ללמוד עם מנחה מנוסה ואז לרוץ עם זה בבית
יש תלמידים מוכשרים שסרטון ביו-טיוב מספיק להם.
קארונה ירון מעבירה סדנאות מלבבות בהן לומדים להכין שוקולד, שוקו, מוס,ארטיק, סמוזי וגלידה עם סירופ שוקולד הכל טבעוני RAW בריא וטעים
אין במתכונים שלה חלב, סוכר, גלוטן, קפאין
ואפשר לסמוך עליה לא רק כתוזנאית ורופאה סינית אלה גם כמי שחיה 10 שנים ביערות הגשם בקהילה שניזונה מקקאו ושאר מזונות על.
המתכון הזה לשוקולד הוא ממנה, ואלה הם פרטי ההתקשרות אליה:
אתר:WWW.KARUNA.CO.IL
טלפון: 052-5613246



שוקולד 50 פרלינים

מלאו שתי כוסות של 250 מ"ל חמאת קקאו מגורדת ושימו אותן בקערת מים חמים להמסה של החמאה בחימום בלתי ישיר.

מלאו כוס בשמן קוקוס אורגני ואם הוא מוצק שימו גם את הכוס הזאת בקערת מים חמים להמסה של השמן בחימום בלתי ישיר.

עד שהשמנים ימסו לנוזל הכינו:

טחנו פולי קקאו חיים לאבקה במטחנת קפה או זרעים, טחינה קצרה ומהירה, עד שתמלאו כוס באבקת הקקאו. הזהרו מטחינה ממושכת כי אז החמאה יוצאת מהפולים והופכת את הכל לעיסה עבה.

הוסיפו לפולים הטחונים שתי כוסות אבקת קקאו אורגנית וכוס אבקת חרובים וערבבו את האבקות שיהיו ללא גושים.

עוד הכינו: כוס שחציה סירופ אגבה או מייפל ורבעה סילאן תמרים.

משנמסו השמנים:

מזגו את החמאה המומסת ושמן הקוקוס לאבקות וערבבו עם טורף ביצים עד שיתקבל נוזל חום אחיד.

אז הוסיפו את הממתיק והמשיכו לערבב עד שיתקבל נוזל חום אחיד.

מזגו את הנוזל לתבניות סיליקון והקפיאו במקפיא 45 דקות.
שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

מנוע חיפוש רוחני

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©