כרטיס אישי

ענת לידרור

מאחדת חלקים בריקוד ויוצרת גוף, בתנועה, דרך "ריו אביירטו- נחל זורם"-ריקוד, מגע ותנועת גופנפש. מנחה קבוצות ושיעורים קבועים, מלווה יחידים. קבוצות ושיעורים בצפון ובמרכז, סדנאות מרוכזות ברחבי הארץ. בנושאים: עבודת גוף, השראה ותודעה, חיבור חלקים והרמוניה, אנרגיית חיים וטנטרה. יוצרת עצמאית בצילום וכתיבה. שותפתו של סמבהבו לעבודתו בישראל.
www.metaplim.co.il/sfathaguf
[email protected]
054-7776259

שתף

ענת לידרור

שאריות וחושים אחרים

22.12.09

חוש הטעם מפתיע: דגים בסלט.

מתוך- 'שאריות'- מתכוני טעמים משאריות

 

אם עשיתם או בא לכם לעשות, דגים. כן דווקא דגים

ונשארו לכם שאריות של 2 חתיכות דגים ..

 

סלט דגים מהיר עם ניחוח אביבי בחורף:

 

- 2 חתיכות דניס מטוגן בפירורי לחם, נימוח ופריך – (זה מה שנשאר לי, גם בגריל הולך ובטוח עוד מיני דגים אחרים)- חתוכים לחתיכות גדולות (נגיד 3 על 3 ס"מ).

- חבילת פטריות שמפיניון

חצי טריות קצוצות

חצי חתוכות לרבעים מטוגנות במעט חמאה

- חצי חבילת עלים ירוקים (עלי ביבי א כל אוסף מוצלח אחר)- רוקט מומלץ בתערובת

2 מלפפונים – פרוסים לקווים דקים (כמו קיסמים עבים)

- 3 חופנים יפים של זרעי חמנייה (הזרעים הזולים בשוק- אז להתייחס אליהם כמו אל חומר בתוך הסלט לא רק קישוט)

 

רוטב:

לימון סחוט

קליפת הלימון מגורדת

רוטב סויה

מעט אבקת ג'ינג'ר

פפריקה חריפה בעדינות

מלח

קמצוץ סוכר (חשוב, זה מה שנותן את הטוויסט)

למזוג על הסלט רגע לפני שאוכלים

 

ליד אפשר לנשנש:

צלחת פרוסות גבינה טובה (במקרה שלי פטה עיזים מאמא) עם שמן זית,  מלח גס ופלפל שחור גרוס גס, עם פלחי עגבניות.

 

זה משלים את הארוחה.

ואם יש ליד גם כיכר לחם שאפשר לבצוע איתה חתיכות ולטבול ברוטב, הכל מכוסה.

למען חיך חושני ובטן מחייכת, אמן

ענתו.

 

שלח לחבר  
שנה גודל Powered by Bonsite ©
    
רוצים להתעדכן באירועים החדשים הרבה לפני כולם? רוצים לקבל את התוכן החדש שלנו? השאירו מייל ונעדכן אתכם בכל שבוע

מנוע חיפוש רוחני

כותבי הבית שלנו

מאמרים

יוגה
נומיינד - השער לעולם הרוח - כל הזכויות שמורות ©